Opus Business House tilbyder kontorer til virksomheder i alle brancher. Du er velkommen bare du ikke støjer eller forurener.

Leje priserne er fra 1200 kr. til 7.000 kr. pr måned ALL INCLUSIVE plus moms. HUSK ½ PRIS DE FØRSTE 3 MÅNEDER TIL NYE LEJERE!

Vi byder velkommen til såvel iværksættere, der har behov for at få et skrivebord, samt adgang til mødelokaler og kantinefaciliteter som til etablerede virksomheder, der har ønsker præsentable lokaler og de faciliteter, som Opus Business House tilbyder. 

Fælles er, at man bliver del af et aktivt hus med fleksible udvidelsesmuligheder, så dit firma skal ikke skifte adresse fordi du "vækster" og får behov for mere plads.

De gode tilkørselsforhold fra Ringvejen til Kløvervej - og den gratis parkering er et absolut plus. Dine kunder skal ikke være nervøse for at ikke at få en parkeringsbøde når de besøger dig. 

Placeringen med 30 minutter til Kolding og 40 minutter til grænsen til Tyskland er ideel.

Du får også del i de tilbud, som Haderslev Erhvervsråd tilbyder, se mere på HER.dk

Så skal man bo centralt og have glæde af det aktive erhvervsliv, er Opus Business House et godt udgangspunkt. 

Eksempler på kontorer: 

En-mands kontor:

Standard kontor
 Kontor med flere arbejdspladser:
Nyt dobbeltkontor

 

Det er nemt at være lejer på Opus efter ALL INCLUSIVE konceptet: Alle udgifter til varme, el, bredbånd, alarm, parkering og kaffe er med i prisen. Og ingen lejestigning i de første to år!